joUw formule, jouw koffie

Retail door
TB Brown

RETAIL

Oploskoffie speelt een belangrijke rol in de strategie voor de koffie categorie. Instant koffieproducten voor retail moeten voldoen aan de hoogste eisen van een brede doelgroep als van de winkelformule. Bij TB Brown begrijpen we deze dynamiek als geen ander. We hebben jarenlange ervaring in het bedienen van zowel grote, middelgrote als kleinere (inter)nationale retailers en merkfabrikanten. Ons aanbod is precies afgestemd op wat de retailsector nodig heeft, met een sterke focus op prijs-kwaliteitverhouding, flexibiliteit, snelheid en uitstekende service. Neem contact op met Guido, hij vertelt je graag alles over onze oploskoffie-opties voor retail.

een intensief proces

Samen brengen we eerst in kaart welke behoeften er zijn en hoe onze instantkoffieconcepten het beste hierop aan zouden sluiten. Dit is een intensief proces waarin we op zoek gaan naar de gewenste kwaliteit instantkoffie, het gewenste smaakprofiel en het optimale verpakkingsconcept. TB Brown biedt een ruim assortiment aan standaardkwaliteiten instantkoffie en instantkoffiespecialiteiten, gecertficeerde- als niet gecertficeerde, gesourced van over de gehele wereld. Daarnaast biedt ons team productontwikkeling de mogelijkheid om speciaal voor jouw formule een unieke blend te ontwikkelen.

Je hebt keuze uit zorgvuldig samengestelde selectie van potten, doypacks en sticks. Aanvullend bieden we op maat gesneden verpakkingsconcepten. Aanvullend bespreken we timings van het project, de logistieke wensen en vereisten zoals doosinhoud, pallethoogte en SSCC labels. Ons Quality-team ondersteunt en adviseert over de vereisten voor het etiket. Wij ontwikkelen continu op gebieden zoals verpakkingseisen, datamanagement en logistieke vereisten. In nauwe samenspraak vinden we samen voor elk aspect de ideale oplossing om mee te bouwen aan groei van de instantkoffie categorie.

Hieronder vind je een selectie van onze private label verpakkingsmogelijkheden:

GLAZEN POTTEN

pet-potten

zakken / sticks

kies jouw branche

retail

Altijd een passende oplossing
voor jouw doelgroep

vending

Tailormade belevingen
voor al je automaten

industrie

Het ene ingrediënt dat
jouw product helemaal afmaakt