OVER ONS

Wij zijn TB Brown

ALLES VOOR KLANTBELEVING

Wij zijn TB Brown, gespecialiseerd in private label instantkoffieproducten voor retail, vending en industrie. Het is onze passie om onze klanten de allerbeste kop instantkoffie te bieden. De basis ligt hiervoor altijd in de rijkdom van onze koffie. Vanaf deze bron voegt TB Brown waarde toe, zoals het perfect melangeren en verpakken. In elke stap van het productieproces leggen we de lat zo hoog mogelijk. Door onze flexibiliteit en voortdurende focus op klantbeleving creëren we unieke, kwalitatieve eindproducten.

ALLEEN MAAR DUURZAAM

Wij werken met een hoge standaard op het gebied van kwaliteit, innovatie en ethiek. We nemen een pro-actieve rol in om de wereld eerlijker en mooier te maken. Dichtbij, voor onze medewerkers, maar ook voor de koffieboeren ver weg. Duurzaamheid vinden we enorm belangrijk. Wist je dat we eigenlijk alleen nog maar gecertificeerde koffie willen verkopen? Voor een groot deel lukt dat al, en we zijn hard op weg naar de volle honderd procent. Alles over onze doelen en resultaten gericht op duurzaamheid.

 

PIONIER TOT EXPERT

In 2004 startte voormalig eigenaar en oprichter Nils Rijneveld. In rap tempo ontpopte het bedrijf zich van lokale pionier tot internationale expert in instant koffieconcepten. Sinds 2009 zijn we gevestigd in Den Dungen en hebben we ook een productiefaciliteit in Budapest, Hongarije. Nu vind je ons in heel Europa en werken we met meer dan zestig echte coffeelovers aan de allerbeste kop instantkoffie. Wil je aansluiten bij ons team?

Guido Teekamp

Commercial Director

Henry van Zutphen

Managing Director

Uliana Privalova

Product Developer

Rens Strijbosch

Business Unit Manager Vending

Imke Hoppenbrouwers

Buyer / Productmanager

Jose Artur Fernandes

Coffee Buyer