TAILORMADE BELEVINGEN

Vending door
TB Brown

VENDING

Een intense espresso of de perfecte cappuccino binnen 15 seconden?

Jouw klanten verwachten een lekkere kop koffie in een handomdraai. De hele dag door.  In de vendingmarkt draait alles om goede smaak en gemak. Tegelijkertijd zijn een constante smaakbeleving en betrouwbare leveringen minstens zo belangrijk als de kwaliteit van het product. Bij TB Brown ligt daarom de nadruk naast smaak-consistentie evenzeer op flexibiliteit, snelheid en service.

Kennismaken? Rens vertelt je graag alles over ons aanbod voor vending.

ASSORTIMENT

Met meer dan tweehonderd (!) blends is ons assortiment een waar instant koffieparadijs. Vanzelfsprekend richten wij je op jouw specifieke wensen om een zo passend mogelijk concept te bieden. Of zoek je juist één specifiek smaakprofiel? Ook dat kan. Ons R&D team is gespecialiseerd in het matchen van koffies. Vervolgens kijken we welke certificeringen of verpakking jouw product helemaal af maakt. Met ons beter specialisme en flexibele werkwijze kunnen wij voor iedere klant een uniek private label concept ontwikkelen.

TB Brown biedt een grote diversiteit aan koffiesoorten en melanges

breed scala verpakkingsoplossingen

Van handige portieverpakkingen tot ruime blokzakken: wij bieden een breed scala verpakkingsoplossingen. Met een goed gekozen of op maat ontworpen verpakking kun je echt het verschil maken. Daarom bieden wij milieuvriendelijke, hersluitbare opties. Dat vermindert verspilling en maakt dat jouw koffie altijd vers blijft. We gaan zelfs zo ver dat we klantspecifieke verpakkingen maken.

MICROGROUND

Microgroundkoffie is een speciaal proces waarbij koffiebonen zeer fijn worden gemalen. Op deze manier weten we de beste aroma’s en smaakcomponenten uit de koffiebonen te halen. Bij TB Brown kan de vriesdroogkoffie op drie verschillende manieren verrijkt worden met microgrounds:

 1. Microground Coated
  De microgrounds worden toegevoegd aan de vriesdroogkoffie tijdens het melangeren. Zo ontstaat er een coating rondom de vriesdroogkoffieDeze verrijkte koffie wordt vacuüm verpakt zodat de geur en smaak beter behouden worden. Op die manier kunnen we een optimale kwaliteit en een houdbaarheid van 15 maanden garanderen. De microgrounds zorgen voor een aangename geur van verse koffie, een vollere koffiesmaak en een zeer licht zanderig gevoel vergelijkbaar met een vers kopje espresso.
   
 2. Microgrounds in de korrels
  Een alternatieve technologie is om de microgrounds direct in de korrels van de vriesdroogkoffie in te sluiten. Dit betekent dat de zeer fijne gemalen koffie is ingesloten in de vriesdroogkorrels. De voordelen van microgrounds in de korrels zijn een hogere percentage microgrounds in de vriesdroogkoffie en een nog betere bescherming tegen oxidatie waarbij een houdbaarheid van 24 maanden is gegarandeerd.
   
 3. Een combinatie van beiden
  We kijken altijd naar de beste oplossing voor een product op maat. Boven een concentratie van 6% microgrounds adviseren wij een combinatie van microgrounds coated met microgrounds in korrels.

zakken

Al onze zakken zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Hierbij een selectie van onze standaard verpakkingsmogelijkheden:

VRIESDROOG KOFFIE

Bij onze vending producten adviseren wij onze klanten dikwijls om te kiezen voor een vriesdroog koffievariant. De reden hiervoor is dat het, voor zowel de productie als de beleving van de koffie zelf, veel voordelen met zich meebrengt. Deze hebben we kort hieronder uiteengezet.

 • 100% koffie geconcentreerd
 • Stabiel dus constante kwaliteit
 • Lange houdbaarheid met behoud van kwaliteit
 • Snelle zetsnelheid
 • Lang goed van smaak nadat de koffie is gezet
 • Geschikt voor een betere schuimlaag, bijvoorbeeld bij melktoepassingen
 • Weinig onderhoud aan de koffieautomaat
 • Geen verlies of afval, omdat de korrels oplossen in het water
 • Lagere logistieke kosten door compacte transport en opslag
 • Lagere investering in product en machine

kies jouw branche

retail

Altijd een passende oplossing
voor jouw doelgroep

vending

Tailormade belevingen
voor al je automaten

industrie

Het ene ingrediënt dat
jouw product helemaal afmaakt